Expertise

Zorg

Apeldoorn, Villa Boschrust

Twello, Het Wezeveld

De zorgsector is voortdurend in beweging. Door wijzigingen in het overheidsbeleid veranderen de behoeften en wensen van mensen die zorg nodig hebben. Particuliere zorgorganisaties spelen hierop in met kleinschalige particuliere woonhuizen waar kwalitatief hoogwaardige zorg hoog in het vaandel staat.

Transformatie

Ontwikkelen en bouwen gebeurt veelal vanuit een blanco situatie. Toch zien wij steeds vaker dat gebouwen vanuit verschillende invalshoeken aanleiding geven voor een “nieuw leven”. Behalve de kwaliteit van de locatie kan ook een karakteristieke verschijningsvorm, de bouwkundige structuur of de staat van een gebouw doorslaggevend zijn om te geloven in een herbestemming.

Vaste plek in de portefeuille

Maar hoe zorg je er voor dat een bestaand gebouw comfortabel en exploitabel wordt én aan de actuele voorschriften voldoet? Nikkels heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het herbestemmen van objecten. Met een aantal sterke partners krijgen we al in een heel vroeg stadium grip op de bepalende risico’s. Die ervaringen hebben onze kennis en enthousiasme vergroot en er voor gezorgd dat dit type projecten een vaste plek heeft ingenomen in onze portefeuille.

 

Bekijk onze zorg projecten

Zorgvoorzieningen landgoed Wezeveld

Twello

20161125_132843

Zorg

Gerealiseerd

Bekijk project

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina

De Heemhof, uitbreiding huiskamers en binnenhof.

Apeldoorn

nikkels-mei-2013-200

Zorg

Gerealiseerd

Bekijk project