Expertise

Duurzaamheid

Veilig werken

Duurzame oplossingen

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn vaste onderdelen van onze bedrijfsvoering. Diverse certificaten tonen aan dat we onze bedrijfsprocessen op het gebied van kwaliteit, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen goed op orde hebben en deze continue verbeteren.

Milieubeleid

Ons milieubeleid richt zich o.a. op het voorkomen van verontreiniging en van hinder op de bouwplaats. Ook letten we op ons brandstofverbruik en afvalscheiding. Daarnaast streven we naar het verminderen van ons papierverbruik met minimaal 10%. Verder is ons eigen energieverbruik in kaart gebracht en gebruiken we groene stroom, ook op de bouwplaatsen. Binnenkort start zelfs een proef met zonnepanelen op het dak van bouwketen.

Bewust wonen

Wij bouwen met hoogwaardige materialen. Maar soms gaan we nog een stapje verder. Steeds vaker bieden we kopers de mogelijkheid om hun woning extra energiezuinig te maken met het concept Bewust Wonen. Een Bewust Wonen-woning onderscheidt zich door de combinatie van een  aangenaam binnenklimaat en een zeer laag energieverbruik. Door te kiezen voor bijvoorbeeld vloerverwarming, zonnepanelen, en extra isolatie bepalen kopers zelf of ze hun maandelijkse energiekosten naar 0 euro willen terugbrengen.

Professioneel advies

Onlangs hebben twee van onze medewerkers met succes de opleiding tot gecertificeerd EPA-adviseur afgerond. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten nog beter te adviseren over de effecten en kosten van energetische maatregelen.

 

 

Bekijk onze duurzaamheid projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina

Basisschool Het Web

Apeldoorn

Basisschool het Web

Duurzaamheid

Gerealiseerd

Bekijk project