Over Nikkels

Mooi werk

Nikkels is een veelzijdig en innovatief familiebedrijf met circa 160 medewerkers. We werken voor een groot aantal vaste opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, bedrijven, beleggers en particulieren. Daarnaast genereren we een aanzienlijk deel van de opdrachten uit onze eigen projectontwikkeling.

Meer over Nikkels

Onze mensen

Wij zijn een compacte organisatie met een platte structuur. Ongeveer een derde van onze mensen werkt op kantoor in Twello. Tweederde werkt dagelijks op de bouw aan uw projecten. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich permanent blijven ontwikkelen. Daarom besteden we veel aandacht aan begeleiding en scholing. Een groot deel van de medewerkers stroomt na een opleiding door naar andere functies binnen het bedrijf. Zo werken we aan de kwaliteit van onze mensen en de kwaliteit van uw bouwproject.

Onze opdrachtgevers en partners

We werken graag samen met een vaste groep ontwikkelaars, veelal in een bouwteam.  Om mogelijke knelpunten op tijd te signaleren en op te lossen, zijn we bij voorkeur al in een vroeg stadium bij een project betrokken. Zo maakt u als opdrachtgever optimaal gebruik van onze kennis en expertise.

meer over Nikkels

Kwaliteit en certificeringen

Nikkels staat voor het leveren van kwaliteit op een veilige en verantwoorde wijze. Daarnaast vinden wij de zorg voor mens en milieu enorm belangrijk. Dit zit in onze bedrijfsvoering geïntegreerd en tonen wij aan door middel van diverse certificaten. Nikkels is in het bezit van:

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • MVO prestatieladder, trede 3
  • OHSAS 18001:2007