Wij bouwen, renoveren en ontwikkelen

Woningbouw

Nikkels bouwt, verbouwt, renoveert en ontwikkelt uiteenlopende bouwprojecten. Dat doen we voor een groot aantal vaste opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, bedrijven en beleggers. Een aanzienlijk deel van de opdrachten komt voort uit eigen ontwikkeling.

Kwaliteit

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze woningen. Onze vakmensen op de bouw zijn goed opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold. Ten opzichte van het landelijke gemiddelde scoren we uitstekend als het gaat om het aantal opleverpunten per woning. En daar zijn we best trots op! Bovendien houden we scherp toezicht op een veilige werkomgeving en investeren we in modern materieel. Ook nemen we onze verantwoordelijkheid naar de omgeving en toekomstige generaties. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn vaste onderdelen in onze bedrijfsvoering.

Alle expertise in huis

Bij Nikkels hebben we veel verstand van bouwen. Daarnaast adviseren we over zaken die voor gebruikers relevant zijn. Bijvoorbeeld over onderhoud. Of over de functionaliteit en de toekomstbestendigheid van ruimtes. Al deze kennis hebben we zelf in huis. Ook op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Zo hebben we medewerkers die EPA-gecertificeerd zijn in dienst.  Wij vinden echter dat duurzaamheid verder gaat dan het afgeven van een EPA-certificaat. Bij ons krijgt u transparante berekeningen en betrouwbare adviezen zodat u zelf keuzes kunt maken als het gaat om systemen en kosten.

Design & Build

Woningcorporaties en beleggers kiezen steeds vaker voor een design & build-project, waarbij de gebruikelijke architecten- en aannemersrol worden samengevoegd. We nemen de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de realisatie van het project. Dat betekent een optimale samenwerking als het gaat om creativiteit en uitvoering. Het resultaat is een project dat voldoet aan uw wensen en dat past binnen uw budget en planning, maar ook zicht biedt op een gezonde exploitatie met het oog op de beheerfase.

 

 

 

 

Bekijk onze woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina