Oog op duurzaamheid en innovatie

Utiliteit

Naast woningen bouwt en verbouwt Nikkels kantoorgebouwen, zorginstellingen, scholen en winkels. Met oog voor duurzaamheid en door het toepassen van innovatieve oplossingen garanderen we een optimale prijs-/kwaliteitverhouding.

Opdrachtgevers en partners

We werken vaak samen met een vaste groep ontwikkelaars, veelal in een bouwteam. Om mogelijke knelpunten op tijd te signaleren en op te lossen, zijn we graag al in een vroeg stadium bij een project betrokken. Zo maken opdrachtgevers optimaal gebruik van onze kennis en expertise. We verwerken vaak innovatieve technieken in een plan, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en efficiency. Daarbij werken we samen met een vaste groep van vertrouwde partners en vooraanstaande architecten. Met elkaar komen we tot het beste ontwerp.

De planning en uitwerking nemen onze specialisten zelf voor hun rekening. Hiermee zorgen we ervoor dat onze kwaliteitsnormen en de belangen van onze opdrachtgevers continu worden bewaakt. Dat zie je terug in het uiteindelijke bouwresultaat.

We maken er duidelijk werk van. Al bijna 125 jaar!

 

 

 

Bekijk onze utiliteit projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina