Woonzorglocatie Beekwal

Eerbeek

Aan de Derickxkamp in Eerbeek gaan we een nieuwe woonzorglocatie bouwen met 39 nieuwe appartementen voor 24-uurs zorg. Het complex zal, net als de oude locatie, ook weer Beekwal gaan heten. 

Woningcorporatie Veluwonen, Riwis Zorg & Welzijn en Zorggroep Apeldoorn e.o. werken samen aan deze nieuwe ontwikkeling. De huidige Beekwal is verouderd en aan vervanging toe. Met de nieuwbouw op de plek van de oude Mavo wordt de langgekoesterde wens voor nieuwe moderne appartementen voor ouderen die zorg nodig hebben gerealiseerd.

In totaal worden op deze locatie circa 110 nieuwe woningen gebouwd. Op de plek van de oude mavo komen de eerste 39 nieuwe appartementen voor ouderen die 24 uur per dag zorg nodig hebben. De bouw van deze woningen is gestart in het voorjaar van 2024. Op de plek van de huidige 15 aanleunwoningen wordt eind 2025 gestart met nog eens 39 nieuwe appartementen waar ook 24-uurs zorg geleverd wordt. Als laatste komt op de plek van de huidige Beekwal een nieuw woongebouw met 30 appartementen voor ouderen die geen of eenvoudige zorg nodig hebben.

 


Andere zorg projecten