Expertise

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Nikkels is naast bouwbedrijf ook projectontwikkelaar. We werken veel samen met andere ontwikkelaars, maar  zijn zelf ook initiatiefnemer. Nikkels Projecten ontwikkelt vooral zorglocaties en woningbouwprojecten in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen en de omliggende gemeenten. We zijn betrokken, spelen goed in op lokale behoeften en kennen de markt. We zijn financieel een sterk en onafhankelijk bedrijf. En wat we ontwikkelen, bouwen we zelf.

Focus op kwaliteit

Er komt veel kijken bij de ontwikkeling van een woonwijk of gebouw. Het aankopen van grond, overleg met gemeenten, inschakelen van een architect en gesprekken met omwonenden zijn tijdrovende activiteiten. Maar door onze ervaring en persoonlijke aanpak komt uw bouwproject soepel tot stand. Van planvisie tot realisatie. Dat we alle kennis in eigen huis hebben ziet u terug in de de projecten die we ontwikkelen. Onze focus ligt op kwaliteit. Zowel in het proces, het product als de woonomgeving. Bovendien werken we samen met ervaren architecten, stedenbouwkundigen en adviseurs om nog mooiere plannen te maken. Want mooie dingen maken, daar houden we van. Daarin zijn we ambitieus, transparant en betrouwbaar.

Design & Build

Maximale afstemming tussen het ontwerp en bouw vindt u in design & build-projecten. Bij design & build voegen we de traditionele architecten- en aannemersrol samen. We nemen de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de realisatie van het project. Dat betekent een optimale samenwerking als het gaat om creativiteit en uitvoering. Het resultaat is een project dat voldoet aan uw wensen en dat past binnen uw budget en planning. Opdrachtgevers van onze design & build-projecten zijn voornamelijk woningcorporaties en beleggers.

 

 

Bekijk onze projectontwikkeling projecten

22 koopwoningen De Nieuwe Factorij

Apeldoorn

P2017052 werkplaats high

Projectontwikkeling

In verkoop

Bekijk project

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina

11 woningen Rietvoort

Apeldoorn

Rietvoort

Projectontwikkeling

Gerealiseerd

Bekijk project

Nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten

Ugchelen

Ugchelen

Projectontwikkeling

In ontwikkeling

Bekijk project

Herontwikkeling Nieuw Rollecate

Deventer

rollecate-134

Projectontwikkeling

Gerealiseerd

Bekijk project