Vier Erven Twello

Twello

Drie scholen in Twello zijn van hun eigen locaties verhuisd naar een nieuw, gezamenlijk gebouw: brede school De Fliert. Daarmee komen twee (voormalige) schoollocaties vrij voor herontwikkeling. Ook zijn twee locaties aan het spoor al langere tijd in beeld om ontwikkeld te worden.

Op vier historische locaties midden in Twello verrijzen binnenkort Vier Erven: unieke en eigentijdse hofjes midden in het groen. Omdat de architect wil dat deze nieuw te bouwen projecten mooi samenvloeien met de omgeving, is het omgevingsgroen een belangrijk goed geworden.

Wonen op één van De Vier Erven in Twello is een droom voor iedereen die houdt van groen, ruimte, maar ook van verbondenheid en fijn contact met de buren.

Na een zorgvuldige afweging heeft de gemeente Voorst gekozen voor de plannen van de ontwikkelcombinatie Bemog/Nikkels/Le Clercq. In de voorbije periode heeft de combinatie, die onder de naam BNC Ontwikkeling B.V. de locaties gaat ontwikkelen, de schetsontwerpen in overleg met de gemeente meer geconcretiseerd.

Meer informatie over het project vind je hier: www.4erventwello.nl.


Andere projectontwikkeling projecten