Verkoop 18 woningen Ugchelen Buiten gestart


Op 1 oktober is om 12.00 uur de verkoop van 18 woningen in veld H in de wijk Ugchelen Buiten in Apeldoorn van start gegaan. De woningen in veld H zijn ontworpen door Mulleners + Mulleners Architecten uit Haarlem. “Bij de architectonische uitwerking van deze zeer bijzondere nieuwe buurt hebben we ons mede laten inspireren door de hoogwaardige architectonische kwaliteit van de vele villa’s en landhuizen die vroeger in Ugchelen stonden en nog steeds veel voorkomen.”

In veld H komen 14 twee-onder-een-kapwoningen, waarvan er 6 woningen type Hulst zijn en 8 woningen type Hazelaar. Daarnaast komen er 4 vrijstaande villa’s type Heester.

In totaal ontwikkelt en bouwt Nikkels, in samenwerking met DWI, 275 woningen in deze nieuwe wijk aan de rand van Apeldoorn.

Interesse in een woning in veld H? Het is mogelijk om de locatie te bekijken waar de woningen gebouwd gaan worden. Voor meer informatie over de woningen kunt u iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in het Informatiecentrum, dat u vindt aan het begin van de nieuwe wijk aan de Laan van Westenkenk 501 in Apeldoorn.

Alle informatie over de woningen vindt u op: www.ugchelenbuiten.nl.

Andere projectontwikkeling projecten