In verkoop: 7 vrije kavels Ugchelen Buiten


De verkoop van de 7 unieke vrije kavels in de wijk Ugchelen Buiten is vandaag van start gegaan. De grootte van de desbetreffende bouwkavels varieert tussen de 517 tot 750 m2.

U heeft hier de mogelijk om uw eigen droomwoning te bouwen aan de rand van de Veluwe en nabij Apeldoorn.

Vanaf dit moment kunt u alle informatie omtrent de kavels vinden op onze website. Hier vindt u onder andere brochures, prijslijst en plattegronden van de zeven kavels. Deze kunt u gemakkelijk online via onze website downloaden.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een fysieke brochure af te halen bij Nieuwbouw Centrum Apeldoorn, met inachtneming van de geldende corona maatregelen. Nieuwbouw Centrum Apeldoorn, Roggestraat 167 is van 13.00 tot 17.00 geopend op werkdagen. Op zaterdagen kunt u tussen 10.00 en 12.00 de brochure afhalen.

Digitale inschrijving tot 13 mei

In verband met de huidige corona maatregelen zal de start van de 7 unieke vrije kavels via onze website verlopen. De inschrijving is geopend van donderdag 29 april 12.00 t/m donderdag 13 mei a.s.

De inschrijving sluit op donderdag 13 mei om 12.00. Dus heeft u interesse in een van de 7 unieke kavels? Zorg er dan voor dat u zich op tijd inschrijft om deel te nemen. Indien een kavel aan u wordt toegewezen ontvangt u een uitnodiging voor een afspraak van de makelaar.

Naast dat u op onze website alle informatie kunt vinden over de bouwkavels. Kunt u ook zelf de nieuwbouwlocatie bezoeken om de ligging van de kavels, en de wijk Ugchelen Buiten te bekijken. Houdt er wel rekening mee dat de wijk nog in aanbouw is.

Andere projectontwikkeling projecten