Start bouw Dekamarkt Vaassen feestelijk gevierd!


Op woensdag 20 maart werd de start van de bouw van de nieuwe Dekamarkt en 30 huurappartementen feestelijk gevierd. Onder de aanwezigen waren onder andere opdrachtgever Dreef beheer, GSG architecten, Van der Vorm Engineering, Humble Advice, Wassink installatie en de gemeente Epe.

De ochtend begon met een welkomstwoord van Pieter Stam, namens opdrachtgever Dreef Beheer. Vervolgens mocht wethouder Martijn Kerkmans, om de start van de bouw symbolisch te vieren, samen met onze uitvoerder betonstorten bij één van de poeren voor de fundering van het gebouw.

In januari zijn we gestart met de grondwerkzaamheden en nu is de bouw dus echt officieel van start gegaan. Op de locatie aan de Torenstraat in Vaassen realiseren we een gebouw met op de begane grond supermarkt Dekamarkt en op de 1e en 2e verdieping in totaal 30 huurappartementen.

Het gebouw krijgt een moderne en speelse uitstraling. Onder meer door de diverse verspringingen in de gevels en de verschillende gevelafwerking, zoals 2 type gevelstenen en diverse houten betimmeringen.


Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina