Thuis in Laren

In het knusse dorp Laren realiseert Nikkels bouwbedrijf in combinatie 10 comfortabele woningen. Het plan wordt gekenmerkt door woningen in de jaren 30 stijl, brede straten en veel parkjes, bomen en plantsoenen. De fraai gelegen woningen hebben diepe tuinen op het zuiden, standaard 3 slaapkamers en een vaste trap naar de 2e verdieping met de ruimte voor een 4e slaapkamer of hobbyruimte.

Het nieuwbouwproject Schoneveld Laren is volop in ontwikkeling. Nikkels ontwikkelt en realiseert hier 10 comfortabele woningen. BPD ontwikkeling verzorgt de gebiedsontwikkeling. Het project kenmerkt zich door enerzijds het knusse van het dorp Laren en anderzijds de sfeer van het landelijke leven.

Ten zuiden van de wijk vindt u alle voorziening die u mag verwachten van een dorp. Ten noorden van het project zit u volop in een landelijke omgeving. Via de N339, die door het dorp loopt, bent u binnen 10 minuten in het centrum van Lochem. Ook de stad Zutphen is dichtbij en via de A1 staat u binnen 20 minuten in Deventer.

Laren is een klein en gemoedelijk dorp. Tegelijkertijd biedt het dorp alle voorziening die u nodig heeft, waaronder winkels, scholen, kinderopvang, sport en de natuur. Kortom, een dorp dat alles in zich heeft om lekker te kunnen wonen en leven.

De woningen

De 10 woningen worden gekenmerkt door een eigentijdse jaren 30 stijl en wordt uitgevoerd in twee rijen van vijf woningen. U hebt de keuze uit  6 tussenwoningen en 4 hoekwoning. Naast een ruime woonkamer en keuken, beschikken de woningen over 3 ruime slaapkamers. Door de vaste trap naar de 2e verdieping, kunnen er gemakkelijk extra slaapkamers worden gecreëerd. Tevens kenmerken de woningen zich door het open en ruimtelijke ontwerp. Alle 10 woningen worden standaard opgeleverd met een luxe badkamer en toilet. U kunt kiezen uit een aantal tegelpakketten. Uiteraard  staan hierbij stijl en kwaliteit voorop. Uiteraard kunt u de badkamer verder uitbreiden of afstemmen op uw persoonlijke wensen. Bij oplevering is uw woning dus bijna klaar om lekker te wonen!

Plattegronden

Er is gekozen voor voor 2 verschillende type woningen. De 5 woningen van type XXL worden 5,4m breed. De 5 woningen van type XL worden 5,1m breed. De woningen zijn zo ontworpen dat er uiteenlopende indelingsmogelijkheden zijn. De begane grond is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte bij de open keuken voor een eettafel. De woningen worden standaard geleverd met een fraaie houten berging. De entree van de woning heeft een royale binnenkomst en is voorzien van een luxe toilet. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een ruime badkamer. Deze is standaard voorzien van fraaie  tegels. Een heerlijk ligbad is uiteraard ook mogelijk! Op de slaapkamers is er voldoende plaats voor kasten. De zolder is te bereiken met een vaste trap en multifunctioneel te gebruiken voor bijvoorbeeld een werkkamer, extra slaapkamer, bergruimte en hobbykamer. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine geplaatst.

Besparen op energie

Onderscheidend aan het project Schoneveld Laren, is de mogelijkheid om uw nieuwe woning energiebesparend te maken. Met het unieke ‘€0 op de meter concept’ kan elke koper individueel bepalen of hij/zij zijn maandelijkse energielasten naar  € 0 wil terug brengen. Door de goede financierbaarheid van het ‘€0 op de meter concept’ is het zeer aantrekkelijk om uw maandlasten naar beneden te krijgen. Neem gerust contact op met Beltman makelaars Lochem voor meer informatie hierover of bekijk de brochure Bewust Wonen Schoneveld Laren 

bewust wonen jpg

 

Naar boven