Kapelweide

Aan de Bathmenseweg in Lettele ontwikkelt Nikkels projecten het plan Kapelweide. In Kapelweide bouwen we 19 woningen in een groene en herkenbare buurt met veel sociale diversiteit en samenhang. Daarnaast komen er vier ruime kavels te koop. In het plan worden verschillende woningtypes ontwikkeld.

De Woningen

In de Kapelweide bouwen we verschillende woningtypen:

Rijwoningen type XL
Kiest u voor een rijwoning type XL dan bent u verzekerd van een fijne woonplek op een kavel die varieert van 115 tot 225 m2 groot. De woning is 8.80 m tot 9.40 m diep en 5.10 m breed. Door de schuifpui naar de tuin profiteert u volop van de inval van daglicht. De woning wordt opgeleverd met een complete keuken met  inbouwapparatuur en een inbouwtoilet op de begane grond. De ingerichte badkamer bevindt zich op de eerste verdieping, net als de twee slaapkamers. Fietsen en tuingereedschap krijgen een plekje in de buitenberging.  De woning wordt voorzien van draai-kiepramen.

Rijwoningen type XXL
De rijwoningen type XXL zitten wat ruimer in hun vel dan type XL. De kavels van deze woningen variëren tussen de 150 en 290 m2. Woningtype XXL is 10 m tot 10.60 m diep en 5.40 m breed. Ook in deze woning zorgt de schuifpui voor een fraai uitzicht op de tuin en een zonnige, lichte woonkamer. De woning wordt opgeleverd met een complete keuken met  inbouwapparatuur en een inbouwtoilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ingerichte badkamer. Ideaal voor gezinnen! Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Wat een fijne extra ruimte om te spelen, te werken of uw hobby uit te oefenen. In de buitenberging is er plaats voor fietsen en gereedschap.

Twee-onder-een-kap XL
Behoefte aan ruimte in en om het huis? Met een kaveloppervlakte van 300 tot 350 m2 is het heerlijk wonen in de twee-onder-een-kap woning XL. De woning is 10 m diep en 5.70 m breed. De schuifpui naar de tuin zorgt voor een zonnige, lichte kamer. Heeft u al een idee hoe u de woonkamer gaat inrichten? En ziet u zich zelf al kokkerellen in de hoekkeuken met inbouwapparatuur? Of ontspannen in de luxe badkamer op de eerste verdieping? Het kan allemaal in deze ruime twee-onder-een-kapwoning. Zowel op de begane grond als op de verdieping bevindt zich een inbouwtoilet. Daar vindt u ook drie slaapkamers. Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Ideaal en ruim genoeg voor een vierde slaapkamer of hobbykamer. Uw auto parkeert u in uw eigen, aangebouwde, gemetselde garage.

Twee-onder-een-kap XXL
Royaal wonen op een kavel van 485 tot 495 m2 doet u in een twee-onder-een-kapwoning XXL. De woning is maar liefst 10.30 diep en 6.40 breed. Ook als u geen keukenprins(es) bent maakt de hoekkeuken met inbouwapparatuur het u gemakkelijk om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Na het eten nog een kopje koffie op het terras? Of een wijntje met vrienden op een zwoele zomeravond? De openslaande deuren naar de tuin verbinden het buitenleven met binnen. Op de begane grond bevindt zich verder een inbouwtoilet, net als op de eerste verdieping. Daar vindt u ook drie slaapkamers en een luxe badkamer. De tweede verdieping bereikt u met een vaste trap. Heeft u al plannen voor deze ruimte? Wat dacht u van een fitnessruimte, werkruimte of vierde en vijfde slaapkamer? Aan u de keuze. Een parkeerplaats zoeken voor uw auto is overigens niet meer nodig. Die parkeert u gewoon in uw eigen garage.

Makelaars

Heeft u belangstelling voor een woning in Kapelweide? Neem dan contact op met de verkopende makelaars:

Getreuer makelaars
T 0570-51 60 61
E info@getreuer.nl

Thoma PostJr Makelaars
T0570-60 02 07
E deventer@thomapost.nl

Naar boven

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina