In Veld D worden 21 woningen gerealiseerd, ontworpen door MIX architectuur. Er komen vijf verschillende woningtypes in dit veld.

1 vrijstaande villa van Type Duindoorn. Deze royale villa heeft alles in zich om uw woonwensen waar te maken. De woonkamer heeft door toepassing van het vele glas rondom zicht op de tuin en heeft twee schuifpuien. De villa heeft maar liefst 6 volwaardige slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Bovendien is er zowel op de eerste als tweede verdieping een badkamer. Daarnaast behoort uitbouw ook nog tot de mogelijkheden.

De 3 vrijstaande villa’s van Type Douglas bieden verrassend veel mogelijkheden! Door de indeling van de woning is er veel mogelijk en kunt u deze woning helemaal inrichten naar uw eigen wensen. Er is zelfs de mogelijkheid voor een openhaard. De villa’s zijn prachtig gelegen en bieden veel ruimte. De zeer royale woonkamer heeft veel daglicht en een uitbouw behoort tot de mogelijkheden. De villa’s hebben op de eerste verdieping 4 slaapkamers, ruime badkamer en separaat toilet. De ruime zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

In Veld D worden 9 semi-bungelows van type Daslook gerealiseerd. Deze royale semi-bungalows vallen op door hun stijlvolle en karakteristieke architectuur. Door toepassing van glas op open hoeken wordt optimaal ingespeeld op de natuur. Het bijzondere metselwerk en de houten lamellen geven de semibungalows een eigen identiteit. De combinatie met de kleur antraciet van de dakpannen maakt de luxe uitstraling compleet. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers en 2 badkamers met een separaat toilet op de verdieping.

De 6 twee-onder-een-kapwoningen in veld D van Type Dhalia zijn prachtig gelegen en bieden veel ruimte. De open woonkeuken aan de tuinzijde heeft veel daglicht en een uitbouw behoort tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een flinke badkamer met separaat toilet. Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer gerealiseerd met separaat toilet. Een vijfde slaapkamer en dakkapellen aan de voor- en/of achtergevels behoren tot de mogelijkheden. Als u riant wilt wonen in een prachtige omgeving, dan kan dit uw droomhuis zijn!

Tot slot komen er in veld D twee geschakelde vrijstaande woningen, Type Didiscus. De woningen zijn geschakeld met de berging en verder geheel vrijstaand en bovendien zeer ruim! Op de begane grond is veel glas toegepast. Dit zorgt voor een heerlijk lichte woonruimte. De open woonkeuken is aan de tuinzijde gesitueerd en uitbouw behoort tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een flinke badkamer met separaat toilet. Op de tweede verdieping zijn een 4e en 5e slaapkamer gerealiseerd.

Andere woningbouw projecten