40 sociale huurwoningen

Barneveld

Artist impression

Artist impression

Artist impression

Artist impression

Artist impression

Artist impression

Artist impression

In het voorjaar van 2018 verwacht Nikkels te starten met de bouw van 40 sociale huurwoningen aan het Julianaplein in Barneveld, in opdracht van Woningstichting Barneveld.

De 40 sociale huurwoningen vervangen de 28 woningen die begin vorig jaar werden gesloopt. Deze voldeden bouwtechnisch en qua leefbaarheid niet meer aan de eisen van deze tijd. Het nieuwe Julianaplein krijgt de herkenbare rode dakpannen en een plein met een bankje voor ontmoeting. Ligusterhaagjes zorgen voor een groene uitstraling rondom de voortuinen van de woningen. Dit zijn enkele bewonerswensen die meegenomen zijn in de nieuwbouwplannen. Bewoners waren vertegenwoordigd in een klankbordgroep, dachten mee en deelden hun ideeën gedurende het ontwerptraject van de nieuwbouw.

Energiezuinige woningen
Passend bij haar beleid, investeert de woningstichting extra in de schil van de woningen. Zij zijn daarmee voorbereid op de toekomst. De woningen zijn straks voorzien van zeer goede isolatie, met hogere isolatiewaarden dan wettelijk vereist. Verder hebben de kozijnen straks triple glas en alle woningen krijgen minimaal 4 pv-panelen. De terugkerende bewoners zijn blij met deze energiezuinige woningen.

Planning

Het bouwterrein wordt op dit moment bouwrijp gemaakt en voorzien van alle nutsleidingen. De start van de bouw is in het voorjaar van 2018. De oplevering van de woningen en openbaar gebied vindt naar verwachting plaats in de winter van 2018/2019.

Andere woningbouw projecten

19 huurwoningen het Vizier

Deventer

Impressie 3

Woningbouw

In ontwikkeling

Bekijk project

83 huurwoningen, – appartementen en koopwoningen de Venen

Deventer

P2017059 straabeeld 4 high

Woningbouw

In ontwikkeling

Bekijk project