37 woningen Leesten-Oost

Zutphen

2^1 kap woning

hoek- en tussenwoning

levensloop bestendige woning

In de uitbreidingswijk Leesten-Oost in Zutphen gaat weer een nieuwe ontwikkeling plaatsvinden. In het deelgebied Het Looër Enk ontwikkelt BPD Ontwikkeling 62 nieuwbouwwoningen. Architect is 19 Het atelier heeft getekend voor het ontwerp en Nikkels bouwbedrijf zal de 62 woningen gaan realiseren. In de eerste fase worden 37 woningen gebouwd, vervolgens worden nog 25 woningen gebouwd in een volgende fase.

De architectuur is echt onderscheidend te noemen. Door toepassing van verschillende (kleuren) gevelstenen, speelsheid in uitstraling door de  geïntegreerde dakkapellen en bijzondere raampartijen ontstaat een gevarieerd en attractief geheel.

Er kont en diversiteit aan woningen: hoek- en tussenwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en levensloop-bestendige woningen. Jong of oud, Loöer Enk is voor iedereen een heerlijke plek om thuis te zijn! Wonen op steenworp afstand van natuurgebied de Hoge Veluwe en het stadshart van Zutphen, in een autoluwe omgeving vol speelse waterpartijen en talloze bruggetjes.

Andere woningbouw projecten

13 woningen project Heideveld fase 2

Harfsen

P2016036 rijwoningen harfsen high

Woningbouw

In uitvoering

Bekijk project

41 woningen en 10 appartementen “Zonneweide”

Apeldoorn

20190618_152829

Woningbouw

In uitvoering

Bekijk project

70 woningen Wellen Noord Apeldoorn

Apeldoorn

180704 (MP) ZB_WELLEN-NOORD_Presentatietekening_LR

Projectontwikkeling

In ontwikkeling

Bekijk project