Werken in de bouw – iets voor jou?


Kom kennismaken met de bouw!

Nederland kent een groot tekort aan woningen en er liggen ambitieuze plannen om de komende tien jaar 1 miljoen nieuwe woningen te bouwen. Dit betekent dus ook voor ons bouwbedrijf, als seriematige woningbouwer, dat er werk aan de winkel is. Wij hebben dan ook veel mooie bouwprojecten in de regio gepland staan.

De bouw biedt volop kansen en mogelijkheden voor (aankomende) timmerlieden, metselaars, isoleerders en bouwplaats-assistenten. Let wel: mannen én vrouwen!

Op zaterdag 9 oktober a.s. organiseert Nikkels bouwbedrijf uit Twello daarom een kennismakingsdag. Iedereen die interesse heeft om nu of later in de bouw te gaan werken, heten we graag van harte welkom op onze bouwplaats ‘Ugchelen Buiten’.

Aan de rand van Apeldoorn, aan de Laan van Westenenk, realiseren we hier een compleet nieuwe woonwijk. Op deze mooie nieuwbouwlocatie nodigen we jou uit om te ontdekken wat het betekent om bij Nikkels bouwbedrijf en in de bouw te werken. Wij zijn trots op ons werk en laten je dat graag zien!

Ook als je nog geen ervaring in de bouwsector hebt ben je van harte welkom! Samen met de deskundigen van het opleidingscentrum ‘Bouwmensen’ kijken we dan hoe we jouw opleiding kunnen verzorgen.

Werken in de bouw. Iets voor jou?

Kom het ontdekken op zaterdag 9 oktober. De koffie staat klaar!

  • Tijd: van 10.00 tot 13.00 uur
  • Locatie: Ugchelen Buiten, Laan van Westenenk 501 in Apeldoorn.
  • Aanmelden: is niet nodig, vrij inloop!
Bekijk hier de actuele vacatures!