Verkoop gestart 36 woningen Parkzicht Zuidbroek


Vandaag om 12.00 uur zijn de 36 parkwoningen aan de Rumbastraat in Apeldoorn in de verkoop gegaan. Vanaf nu kun je je inschrijven via het digitale inschrijfformulier op de website, voor de 36 parkwoningen die liggen op het mooiste plekje in de wijk Zuidbroek.

In het plan Parkzicht komen vier woningblokken met in totaal 36 woningen, waarvan 28 middenwoningen, 7 hoekwoningen en 1 tuinkamer hoekwoning. De woningen worden verkocht voor een prijs vanaf € 375.900 v.o.n.

De parkwoningen hebben een uniek ontwerp en zijn bovendien zéér ruim, met een woonoppervlak van 164 m2. Er is de mogelijkheid voor 2 badkamers en 6 slaap- en of werkkamers in de woning. De begane grond heeft een uniek karakter, door de grote ramen voor en achter en een speelse splitlevel indeling. De keuken aan de voorzijde ligt hoger dan de woonkamer, waardoor je tuin echt een verlengstuk kan worden van de woonkamer.

De woningen zijn gelegen op kavels van 140 tot 275 m2. Maar een enorm grote tuin is helemaal niet nodig, met het stadspark Zuidbroek als je voortuin! Want vanuit je voordeur loop je direct het stadspark in. Hou je van rust, natuur en ben je graag buiten met je gezin? Dan is dit dé ideale plek voor jou om te wonen.

De volgende woningen zijn beschikbaar in het plan:

  • 28 middenwoningen
  • 7 hoekwoningen
  • 1 hoekwoning met tuinkamer

Het project is een gezamenlijke ontwikkeling met Bemog Projektontwikkeling B.V.. Kijk voor meer informatie op de verkoopwebsite www.parkzicht-zuidbroek.nl.