Uitvoerder Jos Wagemans stopt na 47 jaar bij Nikkels


Op donderdag 10 mei was na 46 jaar en 11 maanden de laatste werkdag van Jos Wagemans, uitvoerder bij Nikkels Bouwbedrijf, aangebroken. Begonnen op 16-jarige leeftijd als leerling, doorgegroeid naar timmerman en leermeester, om uiteindelijk uitvoerder te worden. Een rol die hem op het lijf is geschreven en die hij bijna 20 jaar met veel enthousiasme heeft vervuld. Met zijn eigen manier van doen wist hij op de bouwplaats altijd een goede sfeer te creëren. Hard werken, er samen voor gaan en altijd in voor een geintje en gezelligheid.

In zijn werkzame periode maakte Jos Wagemans veel mee bij Nikkels. De laatste jaren ook veel op digitaal gebied. Waar hij eerst nog naar de zaak belde in de telefooncel, werd zijn laatste oplevering in Park van Teuge gedaan met een tablet. In de regio was hij de laatste jaren verantwoordelijk voor een aantal schitterende projecten, zoals de renovatie van Het Wezenveld in Twello en de nieuwbouw van Bredenoord.

Om zijn afscheid een feestelijk tintje te geven, werd Jos geheel in stijl opgehaald bij zijn woning met een oud legervoertuig. Jos was compleet verrast en stapte met veel plezier in voor zijn laatste dienstreis naar Nikkels. Daar volgde een afscheid in kleine kring met een aantal (oud)collega’s, waarna iedereen afscheid kon nemen van Jos door middel van een ‘drive through’.

Namens allen bij Nikkels bedanken wij Jos voor zijn bijdrage aan het bedrijf en wensen wij hem samen met Wilma een hele mooie tijd toe!