Trotse winnaar SKB award


Uit handen van de Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) hebben wij de jaarlijkse SKB award in de categorie ‘Meer en Minderwerk’ mogen ontvangen. Daarnaast hebben we in de categorie ‘Koperbeheer’ een prachtige 2e plaats behaald. Een heel mooi compliment voor ons bedrijf, waar we klantgericht bouwen hoog in het vaandel hebben staan.

Het winnen van de award ‘Meer en minderwerk’ is een gevolg van onze werkwijze. Directeur Emiel Nikkels: “De kracht zit hem vooral in het managen van de verwachtingen. We maken aan de voorkant duidelijk wat wel en niet mogelijk is. We zijn een seriematig ingestelde nieuwbouwer wat anders is dan een bouwer die één enkel droomhuis voor een klant realiseert. We zijn eerder te vergelijken met de auto-industrie; bepaalde opties kun je kiezen, andere niet. We zijn daar eerlijk over, al vanaf de aftrap bij de makelaar, waar we samen met kopersbegeleiding en projectleiding een startoverleg voor het verkoopmoment hebben. We beloven niet meer dan we waar kunnen maken, maar denken binnen de mogelijkheden natuurlijk graag mee met onze klanten om hun eigen droomhuis te realiseren.”

Het is voor Nikkels absoluut geen doel op zich om deze award te winnen, maar we zijn er wel enorm trots op. Het geeft aan dat onze werkwijze werkt en dat klanten dit waarderen. En iedereen bij Nikkels en alle onderaannemers en leveranciers waar we mee samenwerken, hebben hieraan bijgedragen.

Lees het complete artikel op de website van Klantgericht Bouwen.