Startsein gegeven voor bouw eerste huurwoningen Fliertbuurt Twello


Op woensdag 29 november werd het officiële startsein gegeven voor de bouw van de eerste huurwoningen in de nieuwe Fliertbuurt in Twello. Met het leggen van de laatste vloerplaat voltooiden wethouder Arjen Lagerweij van de gemeente Voorst en Yolanda Winkelhorst, directeur van woningcorporatie IJsseldal Wonen, samen de fundering van de huurwoningen.

Het gaat om 30 eensgezinswoningen voor woningcorporatie IJsseldal Wonen. De Fliertbuurt is onderdeel van de nieuwe wijk De Schaker, waarmee de Gemeente Voorst voorziet in de schaarste van het woningaanbod in het populaire Twello. Bert Nikkels trapte de middag af met een woordje namens Nikkels bouwbedrijf, die de huurwoningen realiseert: “We zijn verheugd dat we nu officieel kunnen starten met de bouw van deze mooie ontwikkeling in Twello.”

Voortborduren op eerdere samenwerking

De huurwoningen in Twello zijn een vervolg op een eerder door Nikkels voor IJsseldal gerealiseerd concept in het dorp Harfsen. Dit concept is de basis geweest voor deze ontwikkeling en verder uitgewerkt door de samenwerkende bedrijven BPD Ontwikkeling, IJsseldal Wonen, Peters & Lammerink Architecten en Nikkels bouwbedrijf. De huurwoningen worden voorzien van een extra pakket aan duurzaamheidsmaatregelen.

Start verhuur van de woningen

De verhuur van de woningen in de Fliertbuurt start op 20 december 2017. IJsseldal Wonen organiseert ook op die dag, 20 december van 16.00 tot 20.00 uur, een inloopbijeenkomst voor alle belangstellenden voor de nieuwe huurwoningen. Deze bijeenkomst is in het kantoor van IJsseldal Wonen op het Marktplein in Twello. Vanaf het moment van de inloopbijeenkomst tot en met 27 december kunnen woningzoekenden reageren op de woningen via www.woonkeus-stedendriehoek.nl

Oplevering van de huurwoningen 

Nikkels bouwbedrijf is enkele weken geleden al gestart met de voorbereidende werkzaamheden op het terrein en nu is dus het startsein gegeven voor de daadwerkelijke bouw van de woningen. Naar verwachting zullen de 30 huurwoningen, gebouwd in 5 blokken van 6 woningen, in de zomer van 2018 opgeleverd worden.

Naast deze 30 huurwoningen in de Fliertbuurt is Nikkels ook verantwoordelijk voor de realisatie van 38 koopwoningen in deze buurt, eveneens in samenwerking met opdrachtgever BPD Ontwikkeling.

Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina