Start verkoop volgende fase Ugchelen Buiten op 7 oktober

Woningen Veld B

Woningen Veld C

Aanleg nutsvoorzieningen


Op 7 oktober a.s. gaat de volgende fase van Ugchelen Buiten, de schitterende nieuwbouwwijk op het voormalige TNO-terrein, in de verkoop. Het gaat om 41 woningen in Veld B en C.

Nadat begin juli de eerste 31 woningen van Veld A onder grote belangstelling in de verkoop zijn gegaan, volgen nu twee nieuwe velden met een geheel andere uitstraling. De 13 woningen van Veld B zijn ontworpen door MIX Architectuur. De woningen krijgen een modern dorps karakter, met een optimaal gevoel van buiten zijn. In de 5 vrijstaande villa’s en 8 semi-bungalows die in veld B worden gerealiseerd hebben de architecten bijvoorbeeld veel glas toegepast. “Door glas op open hoeken te plaatsen wordt ingespeeld op de natuur en wordt buiten optimaal voelbaar gemaakt”, aldus Reinier Ubels van MIX Architectuur. De woningen zijn zorgvuldig ontworpen met dunne dakoverstekken en houten elementen in de gevel en daarmee refereren ze aan het “Apeldoorns huis”.

De 28 woningen van Veld C hebben juist weer een compleet andere uitstraling. Architect Bedaux de Brouwer heeft diverse woningen ontworpen met een link naar lokale architectuur, maar wel een eigentijdse uitstraling. “Belangrijk was rijkheid en variatie maar ook eenheid binnen ons gedeelte van de wijk. De rijkheid zit met name in het daklandschap: er zijn verschillende kapvormen die ook ten opzichte van elkaar verspringen en draaien. Daardoor ontstaat een levendig en informeel dorps beeld. Het accent ligt op de luiken. Het is een knipoog naar de lokale architectuur en het maakt de woningen wel bijzonder”, vertelt architect Pieter Bedaux.

Ugchelen Buiten V.O.F. is de ontwikkelaar van in totaal 275 woningen in de nieuwe wijk Ugchelen Buiten, gelegen aan de rand van de Veluwe. De bosrijke omgeving wordt straks daadwerkelijk een schitterende plek om te wonen!

Alle belangstellenden voor de woningen van bouwfase Veld B en C zijn van harte welkom op zaterdag 7 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur in het informatiecentrum aan de Laan van Westenenk 501 in Apeldoorn. Je kunt je dan direct inschrijven voor de woning van jouw dromen! Kun je niet op 7 oktober? Dan kun je vanaf 7 oktober op de website het inschrijfformulier downloaden en je tot 2 weken na dato inschrijven voor een woning.

Alle informatie over deze nieuwe bouwfase en de beschikbare woningtypes vind je op de website: www.ugchelenbuiten.nl.