Start verkoop Veld D Ugchelen Buiten


In nieuwbouwwijk Ugchelen Buiten gaan op 6 oktober de woningen van Veld D in de verkoop. Het gaat om 21 woningen, variërend van semi-bungalows tot vrijstaande villa’s.

Ugchelen Buiten komt op het voormalig bedrijventerrein waar onder meer TNO was gevestigd; langs de Laan van Westenenk en Arnhemseweg. Vorig jaar zijn de eerste woningen van Veld A in de verkoop gegaan en vervolgens toegewezen. In oktober 2017 volgden twee deelgebieden (Veld B en Veld C) met een geheel andere uitstraling. Ondertussen zijn alle woningen uit deze drie velden verkocht en is begin dit jaar een start gemaakt met de bouw van Veld A.

De woningen in veld D die op 6 oktober 2018 in de verkoop gaan worden gekenmerkt door toepassing van veel glas en open hoeken. Op deze manier wordt de natuur naar binnen gehaald, zodat u in uw eigen huis van het buitenleven kunt ­­genieten. De woningen vallen op door hun stijlvolle en karakteristieke architectuur en zijn ontworpen door MIX Architectuur. De 21 woningen die in Veld D worden gerealiseerd zijn: semi-bungalows, twee-onder-een-kap-woningen, geschakeld vrijstaande woningen en vrijstaande Villa’s.

Alle belangstellenden voor de woningen van Veld D zijn van harte welkom op zaterdag 6 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur in het informatiecentrum aan de Laan van Westenenk 501 in Apeldoorn. U kunt zich dan direct inschrijven voor de woning van uw dromen! Kunt u niet op 6 oktober? Dan kunt u vanaf 6 oktober op de website het inschrijfformulier downloaden en u tot 2 weken na dato inschrijven voor een woning.

Alle informatie over deze nieuwe bouwfase en de beschikbare woningtypes vind je op de website: www.ugchelenbuiten.nl.

Lees ook het bericht dat in De Stentor verscheen over de start verkoop: https://www.destentor.nl/apeldoorn/ugchelen-buiten-begint-verkoop-volgende-serie-woningen~a31e7b65/