Nu in verkoop: 37 woningen Breezicht Wetering Zwolle


In Zwolle, in de wijk Stadshagen, zijn we 37 koopwoningen in buurtschap Breezicht Wetering aan het realiseren. Vanaf 4 oktober 12.00 uur t/m 11 oktober 12 uur zijn de woningen in verkoop.

Het buurtschap Wetering kenmerkt zich door de waterloop die van de Oude Wetering naar het landschap buiten Zwolle loopt. Je vindt hier dus veel water en groen.

De 37 woningen zijn zeer duurzaam, worden verwarmd door middel van een warmtepompinstallatie en hebben vloerverwarming op zowel de begane grond als eerste verdieping. In de woningen is gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen en vormt de basis voor een hoog wooncomfort. Daarnaast zijn de woningen voorzien van zonnepanelen.

De woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte badkamer en sanitair en hebben geen keuken.

Ze hebben een moderne uitstraling die perfect past binnen de nieuwe wijk. Voor de gevels van de woningen is gekozen voor een grijze gemêleerde gevelsteen, die in kleur varieert van grijs tot beige. De keramische dakpannen zijn antraciet en de goten en hemelwaterafvoer worden hoogwaardig uitgevoerd in zink. De woningen zijn ontworpen door I’M Architecten uit Deventer.

De inschrijving verloopt geheel digitaal via de website www.breezicht-wetering.nl. Heb je vragen over de woningen of de inschrijfprocedure?
Neem dan contact op met makelaar Woonfabriek Zwolle. Inschrijven kan tot 1 oktober 12.00 uur!

Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina