Nikkels certificeert zich opnieuw voor ISO 9001 en 14001


Met de komst van de aangepaste ISO is Nikkels na de bouwvak opnieuw gecertificeerd voor ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. De externe audits verliepen goed en met slechts enkele aandachtspunten heeft Nikkels zich weten te certificeren voor beide hernieuwde ISO normen.

Naast de twee ISO normen is Nikkels bouwbedrijf ook wederom gecertificeerd voor de MVO prestatieladder trede 3. Frits de Groot, adjunct directeur van Nikkels en verantwoordelijk voor alle certificeringen, vertelt: “Ondanks alle veranderingen in de ISO normen, hebben we ons goed voorbereid en zijn we blij dat we de certificaten weer mogen voeren als bedrijf. Het is voor ons belangrijk om aan onze klanten aan te kunnen tonen dat we werken volgens deze normen op gebied van kwaliteit, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat laatste was voor ons overigens ook een belangrijk certificaat om te behalen, omdat we dit als familiebedrijf hoog in het vaandel hebben staan.”

Nikkels is een leerbedrijf waar het opleiden van jong talent centraal in de organisatie staat. Dit draagt, samen met de normen en waarden van het familiebedrijf, veel bij aan de positie op de MVO prestatieladder.

De hercertificering voor de OHSAS 18001:2015 veiligheidsnorm vindt eind oktober plaats.