Nieuwbouw Het Scala in Heerde


Op de locatie van de voormalige school De Spreng in Heerde, aan de rand van het centrum, worden 21 nieuwbouwwoningen ontwikkeld en gerealiseerd door Nikkels. Het plan bestaat uit drie woningtypes, ontworpen door Van den Berg architecten uit IJsselmuiden, en zal naar alle waarschijnlijkheid begin 2018 in de verkoop gaan.

In Het Scala worden 7 woningen gerealiseerd, waarbij de kopers zelf de uitstraling van hun woning mogen kiezen. Verder zijn 6 van de 21 woningen zogenaamde multifunctionele woningen, met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Op de inloopavond voor de direct omwonenden van het plan over het bestemmingsplan in november klonken uit de buurt positieve geluiden over de voorgenomen ontwikkeling. Nikkels wil begin 2018 het bestaande oude schoolgebouw slopen en is voornemens om op deze locatie een tijdelijke voorziening voor de buurt te maken, in de vorm van een grasveld.

Binnenkort zal de projectwebsite worden gelanceerd met meer informatie. Tot die tijd kunt u met uw vragen of interesse al bij ons terecht via ontwikkeling@nikkels.nl.