Kraanmachinist Tonnie Bouwmeester zwaait af


Ruim 47 jaar na zijn start bij Nikkels bouwbedrijf is Tonnie Bouwmeester met welverdiend pensioen gegaan. Tonnie heeft in die lange periode bij Nikkels voornamelijk de functie van kraanmachinist ingevuld en aan de vooravond van zijn pensioen het team van de werkplaats ondersteund. Waar hij ook was; hij deed dit altijd met hart voor de zaak, hardwerkend en met een goed humeur. Een passend afscheid, natuurlijk binnen de huidige mogelijkheden, was dan ook zeker op zijn plaats.

Het kan niet anders dan dat hij in bijna een halve eeuw veel veranderingen in de bouwsector, en zeker ook bij Nikkels heeft meegemaakt. Wat niet veranderde was zijn altijd toegewijde en veilige manier van werken boven de hoofden van de collega’s. Daar kan Tonnie met een tevreden gevoel op terugkijken.

Speciaal voor deze gelegenheid was zijn mobiele torenkraan blinkend gepoetst en mocht Tonnie, onder toeziend oog van zijn vrouw Thea en enkele collega’s de kraan nog eenmaal in werking stellen. De krat, versierd voor ‘zijn laatste hijsje’, werd door Tonnie uiteraard als vanouds perfect tussen de 4 pionnen gemanoeuvreerd.

Namens allen bij Nikkels bedanken wij Tonnie voor zijn bijdrage aan het bedrijf en wensen wij hem samen met Thea een hele mooie tijd toe!