Knarrenhof Oldenzaal


Begin februari is een informatiemiddag georganiseerd voor kopers van het nieuwbouwproject 22 woningen in Oldenzaal voor stichting Knarrenhof.

De toekomstige bewoners waren aanwezig en konden direct een bezoekje brengen aan de bouwlocatie. Ook omwonenden waren hierbij uitgenodigd, zodat er direct een korte kennismaking plaatsvond. Nel Sangers heette namens stichting Knarrenhof iedereen van harte welkom en het bouwbord werd onthuld.

Aansluitend vond in Erve Hulsbeek in Oldenzaal een toelichting plaats over het bouwproces en de verdere voortgang. Hierbij kwamen notaris Dirk Jan Blok, Nikkels bouwbedrijf, Marke Energie en Objectief Management aan het woord. Ter afsluiting was er tijd voor de toekomstige kopers om alvast kennis met elkaar te maken, niet onbelangrijk in deze bijzondere woonvorm. Het concept van stichting Knarrenhof is bijzonder en mooi: een woonconcept voor ouderen, met veel privacy maar toch alle voordelen van samenwonen aan een hof.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, bij interesse kun je terecht op de verkoopwebsite van stichting Knarrenhof: www.knarrenhof.nl/oldenzaal


Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina