Kleinkinderen metselen eerste steen van oma’s nieuwe woning


Op woensdag 28 maart is de eerste steen van een woning in onze tweede fase van het nieuwbouwproject Schoneveld in Laren gemetseld. Deze bijzondere handeling werd verricht door de twee kleinkinderen van mevrouw Bos, koper van een multifunctionele woning. Vol trots metselden de kinderen, samen met wethouder Bert Groot Wesseldijk van de gemeente Lochem, de eerste steen van de woning van hun oma.

In de wijk Schoneveld in Laren bouwt Nikkels bouwbedrijf uit Twello in opdracht van BPD Ontwikkeling 10 eengezinswoningen en 4 multifunctionele woningen. Dit is al de tweede fase in dit project, eerder realiseerde Nikkels al 10 woningen in deze wijk. De woningen zijn ontworpen door Peters & Lammerink Architecten te Hengelo en kenmerken zich door een modern en fris design, met rode en bruine gevelstenen en keramische dakpannen.

Het inmetselen van de eerste steen, samen met een woord van Bert Nikkels en wethouder Groot Wesseldijk, vormden het officiële startschot voor de bouw van de 14 woningen in Laren. Zoals het er nu naar uitziet zullen de woningen voor de bouwvak worden opgeleverd.

Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina