Informatie avond Eerbeekse enk fase II/III


Woningcorporatie Veluwonen laat in Eerbeek 28 huurhuizen realiseren door Nikkels, als onderdeel van de herstructering van de Eerbeekse Enk. In 2017 bouwden wij al 8 koop- en 12 huurwoningen in deze wijk. Naar verwachting zullen we midden volgend jaar starten met de nieuwbouw. Naast deze 28 huurhuizen komen er ook nog 24 koopwoningen, allen ontworpen door MTB Architecten.

Op 18 september jl. organiseerden Veluwonen en Nikkels een informatieavond voor omwonenden van dit nieuwbouwproject. Met meer dan 100 bezoekers was het een drukbezochte avond. Er werd onder andere verteld over de planning van het project, zoals de sloop van de huidige woningen die dit najaar van start gaan en de start van de nieuwbouw. Maar ook dat het een bouwproject wordt met een duurzame insteek, zo worden alle nieuwe woningen gasloos uitgevoerd met een warmtepomp.

Meer informatie over de huurwoningen vind u op de website van Veluwonen (https://www.veluwonen.nl/over-veluwonen/eerbeekse-enk/). De verkoop van de koopwoningen gebeurt in twee fases. Eind 2018 start de verkoop van fase 1, die bestaat uit 10 multifunctionele woningen met slaap- en badkamer op de begane grond en 8 grondgebonden gezinswoningen. Aansluitend volgt fase 2, waarin nogmaals 8 gezinswoningen worden gerealiseerd. Hou de website van Nikkels in de gaten voor meer informatie over de start verkoop.