Feestelijke startsein van de bouw van Blaricum op Zoom


Op maandag 3 december jl. is het feestelijke startsein van de bouw van Blaricum op Zoom gegeven. Wethouder Anne-Marie Kennis sloeg een symbolische boorpiket. Zij werd daarbij geholpen door de familie Kos en andere enthousiaste (jonge) toekomstige bewoners van de twaalf twee-onder-een-kapwoningen aan de Meentstroom.

De ruime elegante woningen zijn ontwikkeld en worden gerealiseerd door Linq Projecten, Le Clercq Planontwikkeling en Nikkels bouwbedrijf. Maas Architecten heeft getekend voor de zes verschillende ontwerpen. Elk ontwerp zoekt op moderne wijze aansluiting bij het klassieke en landelijke karakter van de traditionele bebouwing in Blaricum. De kleinschaligheid van het schiereiland en de ligging aan doorvaarbaar water geven de plek een geheel eigen identiteit. Ideaal voor levensgenieters, die in een exclusieve omgeving willen wonen. En voor botenbezitters, die hun boot bij huis willen aanleggen.

Alle twaalf woningen zijn verkocht. Op dit moment is de tweede fase van Blaricum op Zoom in verkoop. De bouw van deze veertien twee-onder-een-kapwoningen start in het voorjaar van 2019. Kijk voor aanvullende informatie op blaricumopzoom.nl of neem contact op met het verkoopteam, huizen@voorma-walch.nl, 035 525 31 35.