Bezoek Laan van Buiten op 19 oktober of 2 november


Bij het project Laan van Buiten in Apeldoorn zijn nog twee schitterende nieuwbouwwoningen te koop! Op donderdag 19 oktober of 2 november tussen 16.30 uur en 17.30 uur kun je een kijkje nemen in de woningen, die bijna gereed zijn. Bewonder met eigen ogen jouw potentiële nieuwe woning!

Terwoldseweg

Aan de Terwoldseweg staat bouwnummer 4 nog te koop: een twee-onder-een-kapwoning, met 4 slaapkamers en maar liefst 170 m2 woonoppervlak. Als extra najaarsactie is de woning inclusief een uitbouw van 2,4 meter, berging van 17 m2  en ingedeelde 2e verdieping met extra slaapkamer en technische ruimte.

Musicalstraat

Aan de Musicalstraat is bouwnummer 15 nog te koop, gelegen aan de rand mét uitzicht op het stadspark Zuidbroek. Deze twee-onder-een-kapwoning is eveneens zeer ruim met 173 m2 woonoppervlak en 4 slaapkamers. Als najaarsactie is deze woning in prijs verlaagd en inclusief berging en ingedeelde 2e verdieping met slaapkamer en technische ruimte. Dankzij de uitbouw ontstaat er een grote leefkeuken die veel ruimte biedt op de begane grond.

Kom langs op de bouwplaats!

Kom langs op donderdag 19 oktober of 2 november om de woningen te bewonderen of voor een vrijblijvend gesprek met de makelaar. Zij beantwoorden graag je vragen en kunnen je ook adviseren over de verkoop van jouw eigen woning.

Meer info of inschrijven? Ga naar de projectwebsite!

Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina