ā€‹

Verduurzaming kantoor Nikkels

Kom je geregeld in Twello, dan zal het vast zijn opgevallen dat er rondom ons kantoor van alles gaande is. In januari starten we namelijk met de verbouwing en verdere verduurzaming van ons kantoor. Om die reden verhuizen we tijdelijk naar kantoorunits die in het weiland zijn geplaatst.

Het huidige kantoor is in 1988 gebouwd en in 2007 hebben we het kantoor al een keer uitgebreid en een facelift gegeven.

Ondanks dat onze huidige bedrijfsgebouwen al geruime tijd gasloos zijn, geven we graag nog verder invulling aan onze ambities op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Om daarnaast ook toekomstbestendige werkplekken met een bijbehorend binnenklimaat te bieden, is de keuze gemaakt om het kantoor in zijn geheel een upgrade te geven. De buitenkant van het pand zal voor een groot deel een meer natuurlijke uitstraling krijgen en ook de omgeving zal meer natuurlijk worden ingericht. Het ontwerp is gemaakt door Iā€™M architecten uit Deventer.

Als de verbouwing straks klaar is, verhuizen we weer terug en hebben we een mooie toekomstbestendige werkplek voor onze medewerkers. Zo zijn we medio 2024 met ons kantoor helemaal klaar voor een de toekomst!